Muzeul Hermitage din Sankt Petersburg

15 muzee, teatre și grădini zoologice ce pot fi vizitate online în această perioadă

Cele mai mari muzee din diferite părți ale lumii oferă tururi virtuale gratuite ale exponatelor ce le dețin și sunt chiar gata să vă arate ce este ascuns de obicei ochilor vizitatorilor. Pentru cei care au visat întotdeauna să atingă frumosul, teatrele de frunte ale planetei organizează astăzi transmisii online ale celor mai bune spectacole din repertoriu.

Muzeul Solomon Guggenheim, New York
Acum, toți cei care au acces la Internet au posibilitatea, fără a pleca de acasă, de a face o plimbare virtuală prin faimoasa galerie Guggenheim. Vă puteți bucura gratuit de marile opere de artă din perioada impresionismului, post-impresionismului, artă modernă timpurie și contemporană.

Rijksmuseum, Amsterdam
Parcurgeți sălile magnifice ale muzeului și bucurați-vă de capodoperele unor maeștri celebri olandezi doar cu ajutorul dispozitivului mobil sau al computerului.

Luvru, Paris
Poți rătăci prin holurile Luvrului aproape la nesfârșit. În excursia online însă, va fi posibilă examinarea cu atenție a bogatei colecții a muzeului parizian, fără aglomerația de turiști și în mod gratuit.

Muzeul Național de Istorie Naturală, Washington
Descoperirea fascinantă a galeriilor unuia dintre cele mai vizitate muzee din lume se poate face direct, fără a vă ridica de pe canapea sau fotoliu. În fiecare dintre săli veți avea acces la o panoramă circulară, datorită căreia puteți vedea cele mai iumitoare exponate și comorile antice ale muzeului.

Metropolitan Museum of Art, New York
Muzeul adăpostește peste 2 milioane de opere de artă, dar nu trebuie să ajungeți la New York pentru a vă bucura de ele. Pe site-ul instituției veți găsi o colecție online și tururi virtuale în unele camere în care sunt prezentate cele mai impresionante tablouri, inclusiv opera lui Vincent van Gogh.

Muzeele Vaticane
Muzeele Vaticane au o colecție extinsă de moaște, fresce și sculpturi clasice. Puteți efectua tururi online prin muzeu și puteți vedea exponate celebre, inclusiv Capela Sixtină a lui Michelangelo.

Muzeul – Teatru Dali, Girona
Muzeul – teatru Dali, situat în orașul Figueres din Catalunia, conține numeroase lucrări extravagante ale unui artist șocant, care pot fi apreciate în timpul turului clădirii exotice, considerat drept cel mai mare obiect suprarealist din lume.

Hermitage, Sankt Petersburg
Colecția acestui muzeu de renume mondial este atât de vastă încât turiștii nu sunt capabili să-l inspecteze nici măcar într-o zi întreagă, plimbându-se prin complexele Hermitage. Cu ajutorul acestui videoclip puteți vizita cele 45 de săli de lux ale muzeului și, însoțite de o muzică magică, vă puteți bucura de peste 600 de capodopere ale artei mondiale.

British Museum, Londra
Acest muzeu iconic englezesc oferă vizitatorilor virtuali oportunitatea de a inspecta cele mai rare exponate care sunt uneori ascunse de turiștii obișnuiți.

Opera de Stat din Viena
Anterior era atât de greu de găsit și obținut bilete la aceste spectacole. Acum, legendarele spectacole ale Operei de Stat din Viena au devenit disponibile online, pe site-ul teatrului.

Metropolitan Opera, New York
Opera metropolitană din New York a făcut ca vizionarea celor mai bune spectacole ale sale să fie absolut gratuită tuturor spectatorilor din lume – a deschis accesul la înregistrările unor spectacole clasice celebre.

Teatrul Mariinsky, Sankt Petersburg
Pe pagina tv a teatrului, lista spectacolelor ce pot fi vizionate online este actualizată săptămânal.

Gradina zoologica din Houston
Acum puteți urmări viața secretă a animalelor sălbatice în timp real, fără a vă ridica de pe canapea, din orice colț al lumii v-ați afla. În grădina zoologică din Houston puteți gestiona singuri camerele video. Uitați-vă acum la elefanți, gorile, girafe și alte animale gazde ale grădinii zoologice.

Aquarium, Baltimore
Vizitați virtual unul dintre cele mai mari acvarii din Statele Unite ale Americii.

Gradina zoologică din Atlanta
Gradina zoologică din Atlanta ne oferă posibilitatea de a descoperi gratuit viața urșilor panda și al elefanților.

Vă aștept cu video-uri din călătorii pe canalul de YouTube #teiaucumine Informații și știri din turism de ultimă oră găsiți pe pagina de Facebook iar poze din călătorii pe profilul de Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *