Fort Santiago Manila

Fortul Santiago din Manila

Construit de spanioli, Fortul Santiago a fost o cetate de apărare a orașului Intramuros. Astăzi, aceasta este cea mai des vizitată zonă turistică din Manila.

Unul dintre cele mai importante situri istorice din Manila, Fortul Santiago, a devenit astăzi o zonă de promenadă. Aici este locul unde au fost încarcerați și uciși mulți filipinezi. Mai ales în perioada colonială spaniolă dar și în cel de-al doilea război mondial. Tot aici a fost întemnițat și eroul național filipinez Jose Rizal, înainte de execuția din 1896.

Vegetație luxuriantă, urme care îți aduc aminte de istoria zbuciumată a țării și multă liniște. Asta îți oferă acum Fort Santiago, un obiectiv turistic ce nu trebuie ratat din nicio excursie în Manila.

Un articol mai amplu despre Manila, capitala Filipine am scris aici.

Vă las mai jos câteva imagini filmate la Fortul Santiago din Manila. Rugămintea este de a mă ajuta să dezvolt acest canal de Youtube, abonându-vă la el. Vă mulțumesc tare mult.

Vă aștept cu video-uri din călătorii pe canalul de YouTube #teiaucumine Informații și știri din turism de ultimă oră găsiți pe pagina de Facebook iar poze din călătorii pe profilul de Instagram

1 thought on “Fortul Santiago din Manila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *