Când se vor relua zborurile din România

Când se vor relua zborurile din România?

Cand se vor relua zborurile? Informații de la mai multe companii aeriene.

Cand se vor relua zborurile de pe aeroporturile din România? Companiile aeriene vin cu vești bune. Majoritatea dintre acestea își vor relua cursele de linie în iunie – iulie.

În acest moment TAROM operează 4 curse interne și una internațională către Atena, până la 1 iunie. Totodată efectuează zboruri la cerere de repatriere din mai multe țări europene. Nu avem momentan informații despre cand se vor relua zborurile către toate destinațiile pe care le opera până acum compania Tarom.

Tot în acest moment Wizz Air zboară spre Ungaria, Lisabona, Suedia, Danemarca și Norvegia din mai multe aeroporturi din țară. Informația este valabilă pentru perioada 15 – 31 mai. 

Czeh Airlines redeschide zborul București – Praga începând cu 25 mai.

Lufthansa va opera zborul București – Frankfurt de la 1 iunie.

La Paris puteți ajunge începând cu 3 iunie când Air France reîncepe să zboare de pe aeroportul Otopeni.

SWISS va reporni ruta Zurich – București din 5 iunie.

Air Serbia, ruta Belgrad – București din 15 iunie.

Eurowings – Bucuresti – Dusseldorf din 21 iunie.

Blue Air anunță reluarea zborurilor regulate de la 1 iulie, în mod etapizat, după un program corelat cu reglementările privitoare la mobilitate implementate la nivel european, anunță oficialii companiei aeriene. Până atunci, Blue Air va continua să opereze zboruri la cerere și charter, în funcție de reglementările de călătorie specifice fiecărei destinații și de cererea înregistrată pentru fiecare dintre acestea.

Ryanair a anunțat că reia zborurile dinspre România de la data de 1 iulie. Câteva dintre rutele ce vor fi reluate sunt: Bucuresti – Roma; Bucuresti – Timisoara; Bucuresti – Madrid; Bucuresti – Bristol; Bucuresti – Londra Stansted; Bucuresti – Londra Southend; Bucuresti – Edinburgh; Cluj – Londra Southend; Timisoara -Bergamo.

Cand se vor relua zborurile către alte continente?

Qatar Airlines are prima cursă ce figurează în sistemul de rezervări, de la București spre Doha abia în 25 octombrie 2020.

Turkish Airlines tocmai a anunțat că a prelungit suspendarea zborurilor interne până pe 4 iunie. Toate zborurile internaționale au fost suspendate până pe 10 iunie.

Situația rămâne însă incertă. Zborurile pot fi reluate mai rapid, amânate sau chiar anulate, în funcție de situația din țară noastră cât și din țările de destinație. Nu este un moment bun să achiziționați bilete, situația putând să se modifice de la o săptămână la alta.

Informație adăugată ulterior: După publicarea acestui material, a fost emisă o nouă interdicție de zbor spre Italia, Spania, Anglia, Germania, Franța, Marea Britanie, Austria, Elveția, Belgia, Olanda, Iran, Turcia și SUA până la 16 iunie 2020.

Vă aștept cu video-uri din călătorii pe canalul de YouTube #teiaucumine . Informații și știri din turism de ultimă oră găsiți pe pagina de Facebook . Poze din călătorii pe profilul de Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *