Despre #teiaucumine

Întotdeauna mi-a plăcut să călătoresc. Mic fiind, eram luat de bunici prin tot felul de excursii cu “OJT-ul” și am descoperit că există o meserie tare frumoasă ce mi-ar fi plăcut să o urmez. La mintea mea de pe atunci, credeam că a fi ghid turistic înseamnă să le povestești turiștilor pe unde merg și să-i faci să râdă, spunându-le glume.

Viața mi-a deschis alte căi iar călătoritul a avut până acum doar statut de hobby.

De prin noiembrie 2019 m-am gândit însă să-mi filmez voiajele și, decât să le stochez pe cine știe ce drive prăfuit, mai bine să le editez și să le urc pe YouTube, transformându-le astfel în mici jurnale online.

Iar asta, ușor-ușor, s-a transformat într-un motiv în plus să fug de rutina zilnică și de singurătatea care mă cam deprima. Am reușit să cunosc oameni și locuri noi, să mă descopăr mai mult și să-mi îmbogățesc experiența de viață.

#teiaucumine se vrea a fi așadar un jurnal de călătorie… mai mult sau mai puțin periodic, și care să ofere relatări atât din locurile turistice cunoscute de toți cât și din destinații de vacanță mai puțin explorate.

Veți găsi pe acest blog de travel experiențe și amintiri din călătorii, vacanțe și excursii, știri din turism și sfaturi de călătorie, toate adunate într-un singur site de turism.

Ce se poate vizita sau ce este de vizitat într-un anumit oraș? Ce recomandări am ca vacanțele voastre să fie cât mai ieftine și pline de experiențe? Gășiți răspuns la toate acestea în paginile acestui blog de călătorii.

Vă invit în final să vă abonați la canalul meu de YouTube și să descoperim împreună lumea, așa cum este ea. Pentru abonare, click AICI.

Lucian